Vi hjälper ditt företag att lyckas på er digitala resa!

Om oss

Att navigera rätt på den digitala resan kan ibland vara svårt och kännas utmanande. Janslund Services AB är ett verksamhetsnära IT-företag som erbjuder rådgivning och konsulttjänster kring små och medelstora företags digitala verksamhetsutveckling. Vi hjälper företag med rådgivning kring till exempel digital strategi, global e-handel, EU:s dataskyddsförordning, molntjänster eller upphandlingar av IT-tjänster.

Vi har drygt 20 års erfarenhet av verksamhetsnära IT från företag i alla storlekar och i många olika branscher, bland annat H&M, Axians, Assa Abloy och Securitas. Vårt första e-handelsprojekt påbörjade vi år 2004. Vi har jobbat i roller som IT-ansvarig, projektledare, systemförvaltare, kravanalytiker och utvecklare för att nämna några. Med vår samlade erfarenhet och kompetens hjälper vi nu andra företag att lyckas på deras digitala resa.

Vi är oberoende på riktigt, vi säljer inga egna produkter och vi har inga band som kopplar oss till andra aktörer. Detta är något som vi tycker är viktigt, det gör att vi på ett trovärdigt sätt kan ge råd och utföra uppdrag med fokus på vad som faktiskt är bäst för dig som kund. Av erfarenhet vet vi att det tyvärr inte alltid är så.

Vi tycker om ordning och reda, och jobbar därför helst enligt vedertagna metoder och processer men på ett pragmatiskt och jordnära sätt – vi vill inte krångla till saker i onödan.